Wersja I:
Składniki:
Składniki:
- bułka z ziarnami
- awokado
- papryka czerwona
- tofu wędzone
- patison konserwowy
- kiełki lucerny
Przygotowanie:
Nie podawałam proporcji, ponieważ każdego składnika należy dać po trochę. Podgrzewamy przez chwilę w piekarniku bułkę przekrojoną na pół . Następnie obie części bułki smarujemy awokado. Na dolnej części bułki kładziemy 2 plastry wędzonego tofu, a na nich pokrojonego w plastry patisona i paski papryki. a wierzch dajemy kiełki lucerny i przykrywamy górną częścią bułki.
Wersja II:
Składniki:
Składniki:
- bułka z ziarnami
- awokado
- papryka żółta i zielona
- tofu wędzone
- pomidor
Sposób przygotowania bardzo podobny do wersji I, więc myślę, że każdy sobie poradzi bez opisu.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz